İZMİR / BERGAMA - Yeniköy Ortaokulu

Nis

23 Nisan 2024 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram,ı Yenikent Köy meyadanında halkın yoğun katılımı ile kutlanmıştır.

Nis

Okulumuzda ortaokul öğrencilerine yönelik “Eğitimde üretken yapay zeka”, “Eğitimde yeni teknolojiler” “Güvenli internet kullanımı ve teknoloji bağımlılığı” ve “Yapay zeka uygulamaları” konularında  sınıf düzeylerine uygun eğitim ve  bilgilendirmeler yapılmıştır.

Kas

Okulumuzda daha önceden görev yapan ve  tayini çıktığı için okulumuzdan ayrılan öğretmen arkadaşlarımıza okul idaresince plaketleri verildi

Kas

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yıl kutlama töreni Yenikent köy  meydanında halkımızın  katılımı ile büyük bir coşku ile kutlandı.

Ekm

"Cumhuriyetimizin 100. Yılı" etkinlikleri kapsamında geleneksel  çocuk oyunlarının oynandığı çocuk şenliğimiz  yapıldı.